OM MIG


Mit navn er Lise Hillarius Rønsch og jeg er indehaver af Forlaget Luna.

 

Jeg er så glad og taknemmelig for at have forfulgt min drøm om at skrive bøger og glæder mig over, at det nu er en realitet.

 

Derfor ønsker jeg også for dig, at du får en rigtig god og fantastisk læseoplevelse i min første børnebog: 


"Da Laura blev en engel"

 

Jeg er uddannet pædagog og har hele mit liv arbejdet med børn, unge og voksne.


Jeg har altid følt mig som børnenes "advokat" og specielt sårbare børn har ligget mig ekstra på sinde, og derfor er mit mantra, at alle børn har ret til at blive set, hørt og rørt. Alle børn har brug for trygge rammer med tryghedsskabende voksne.


Det har været en længere proces for mig, at forfølge min drøm og intuition om at skrive denne bog og de andre som nu også er på vej.


Det er en helt reel drøm tilbage fra 2004, hvor jeg en nat vågnede efter en drøm. En meget klar og tydelig drøm, så tydelig, at jeg havde en titel til drømmen og en handling, som bød mig at skrive den ned. På en lap papir i værelset noterede jeg øjeblikketligt ordene, der kom ud af mig.


Papirlappen blev lagt i en æske, og der har den ligget og ulmet indtil 2019, hvor jeg under et persoligudviklings event bliver prikket til af Illutionist- og event mageren Anders Hansen, omkring emnet; at nå mål i livet. 


Efterfølgende tager jeg en snak med ham, for jeg kan godt mærke, at det med at nå mål og opfylde drømme, slet ikke handlede om network marketing men om noget meget større og dybereliggende hos mig. 


I august 2019 åbner jeg derfor æsken med papirlappen og står her i dag med første bind af historien om Luna og Laura.


Selv har jeg både i mit privatliv og arbejdsliv stået i meget sorgfulde øjeblikke og har altid haft en naturlig tilgang til dette tema med at miste, om det er en søster, en mor eller en farmor.


Sorgen kan ikke måles, og den kan kun føles af den, der mister, men måden vi kan samtale om sorgen på er vigtig for at komme videre i livet.


Det er dette tema jeg beskriver i min første bog, som jeg håber kan være en inspiration til den lidt svære samtale om det at miste.

Samarbejdspartnere


Foreningen Liv & Død har  bogen stående i deres klientkontor, hvor den står sammen med deres øvrige sorgbeabejdelses martriale som tilbydes klienter. Ligeledes er den at finde over relevante bøger på deres litteraturliste


Foreningen Børn, Unge og Sorg har ligeledes bogen stående på deres litteraturliste over relevant martriale i sorgbeabejdelse, samt benytter bogen i relevante situationer.