Lige nu kan du købe min første udgivelse:

Da Laura blev en Engel

Kort resumé og uddragLuna er seks år og glæder sig til at hun skal starte i skole med sin bedste veninde efter sommerferien. De er altid sammen og har kendt hinanden lige siden de var helt små. De elsker at klæde sig ud og lege fine damer og snakke med sjove stemmer.


Men en onsdag eftermiddag henter mor hende lidt sent og mor er mere stille end hun plejer at være. De kommer hjem og Luna går ind på sit værelse og tegner. Lidt efter komer mor ind og sætter sig på Lunas seng. Mor begynder at fortælle Luna.....


.... og Luna mærker, at hun får tårer i øjnene og at halsen føles helt stram....


Dén nat har Luna drømt en helt særlig drøm.....Uddrag fra bogen


"Mormor!, spurgte Luna. "Hvor går man hen når man dør?"


Luna sad i mormors soveværelse og havde lige været i bad og nu stod mormor og børstede Lunas lange hår. Luna kan se mormor i det store spejl, der hænger i soveværelset. Mormor stopper lidt op og kikker ind i spejlet og fanger Lunas øjne...”Jeg havde også engang en bedste veninde der døde”. " Jeg var lidt ældre end dig, men hun var min bedste veninde”…..


Mormor fortsætter med at børste Lunas lange hår og laver en fletning og sætter en elastik i, hun vender sig mod Luna og tager hende op og sætter hende på skødet.


"Er det Anna du tænker på?" spørger mormor.


Luna nikker og kikker mormor ind i øjnene. Hun kan mærke at hun har så mange ting at spørge om.....

TILMELD DIG NYHEDSBREV


Modtag nyt om Luna og Forlaget Luna

 
 
 
 

Følg med når historien om Luna fortsættes og modtag hilsen når jeg har nyt på min side.